Vis bog oversigt Gå til forside
Bruger: Anonym
Skift størrelse på bogstaver i teksten / ALT-Q
FAQ / OSS

FAQ? OSS?

FAQ står for Frequently Asked Questions, og OSS er den danske udgave: Ofte Stillede Spørgsmål. Kort og godt er det en liste med spørgsmål og svar, som din webmaster har svaret på mange gange.

GENERELT

Hvem er du?

Billede af Steffen som har lavet - og passer - kristus.dk Davs, jeg hedder Steffen og jeg er medlem af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige - også kaldet mormon-kirken. Jeg har tilhørt kirken siden 1983. Jeg er gift og har fem børn - fire hjemmeboende. Jeg har arbejdet i IT-branchen i mange år, men har skruet ned for blusset og kan nu være meget mere sammen med resten af familien.
-------------------------------------
Steffen gik desværre bort i 2013.

Hvorfor laver du denne side?

Lige siden min debut i IT-branchen i 1988, har jeg været meget interesseret i de muligheder der ligger i, at have tekst lagret i elektronisk format. Jeg har siden dengang, samlet store mængder tekst, som jeg selv har haft stor glæde af, specielt i mit studium af Jesu Kristi Kirke's lærdomme og historie. Med introduktionen af WWW i starten af 1990'erne, var det indlysende, at der var yderligere fordele ved at give alle andre samme mulighed for at studere teksterne. Så derfor...

Passer du siden helt alene?

Ja.

Hvor får du tiden fra?

Tja... siderne er jo efterhånden ti år gamle, så der har da været noget tid at tage af. I øjeblikket befinder jeg mig så i den kedelige situation, at have pådraget mig en kronisk sygdom, som forhindrer mig at arbejde lige så meget som jeg gjorde tidligere. Men intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget! Nu har jeg jo fået god tid til at passe kristus.dk - og det er jeg skam glad for.

Bestemmer mormon-kirken over sidens indhold?

Både ja og nej. Eftersom næsten al information på siden stammer fra kirkens egne publikationer, kan man da godt antage den synsvinkel at kirken bestemmer sidens indhold. Men derudover har kirken ikke noget med siden at gøre. Kirken i Danmark har selv en officiel Hjemmeside. Den amerikanske side indeholder også rigtig meget information.

Hvordan udvælger du indhold til siden?

Som udgangspunkt er det ret simpelt: Hvis det er på dansk, og er "officielt" orienteret, så tager jeg det med! I praksis vil det faktisk indebære rigtig meget materiale, så udvælgelsen er i højere grad et prioriterings-spørgsmål. Prioriteringen foregår i denne rækkefølge: Kan teksten skaffes elektronisk? Har jeg selv publikationen? Synes jeg arbejdet vil være sjovt? Sådan foregår det Smily: smiler

Kan jeg hjælpe?

Det kan du tro! Der er stadig mange bøger som vil være relevante at lægge i biblioteket; så scanning, OCR, validering, XML-opmærkning er altid velkomne arbejdsindsatser. Men du behøver ikke at lade dig afskrække af de nævnte funktioner, der er også brug for arbejde med sange og salmer, og selvfølgelig at rapportere fejl på siderne. Skriv til mig hvis du gør dig tanker i den henseende.

Kontakt
Information
Teknik
Formater
· XML
· MIDI
· MP3