Vis bog oversigt Gå til forside
Bruger: Anonym
Skift størrelse på bogstaver i teksten / ALT-Q
Tirsdag 5. april 2005
Lydfiler til den engelske Lære og Pagter
 Nyheder
Jeg har oprettet henvisninger til kirkens egne lydfiler til "The Doctrine and Covenants". Klik på det lille højtaler-ikon når du læser den engelske tekst - oplæsningen foregår naturligvis på engelsk.
Hvad var problemet?
 Teknik
Jeg er blevet spurgt om hvad problemet egentlig var i nat - og om man ikke bare må downloade fra kristus.dk.

Selvfølgelig må man det! Men man må godt tage hensyn. Den omtalte person, nåede at hente 4000 tekster på ca. 28 minutter - mere end 2 i sekundet - hvilket blokerede for flere andre - dermed "stjæles" båndbredden.

De fleste crawlere overholder den uskrevne regel om højest at besøge dit site 2-3 gange i minuttet. Med den anden hastighed bliver teksterne jo heller ikke læst her og nu. I stedet blev programmet HTTrack benyttet - det kopierer et helt site, som så kan læses offline, eller typisk distribueres på anden måde.

På grund af den store mængde engelske tekster der ligge her, fordeler tilgangen sig over hele døgnet - så selv kl. 3 om natten er man ikke helliget. Personen kom fra Danmark, via en Cybercity ADSL konto.

Teksterne kan allerede hentes i samlede pakker til PDA. Har man brug for andet kan man jo bare spørge!
Tyv på spil
 Teknik
En tyv bestemte sig i nat for at stjæle båndbredde fra serveren, ved at prøve på at downloade hele kristus.dk Smily: overrasket - Hans (eller hendes!) IP-adresse er nu permanent blokeret. Jeg har så også aktiveret et httpd-badbot modul i webserveren, når jeg nu var i gang Smily: sur
BLOG
Kalender
· August
· Juli
· Juni
· Maj
· April
· Marts
De seneste 5 dage
Kategorier