Vis bog oversigt Gå til forside
Bruger: Anonym
Skift størrelse på bogstaver i teksten / ALT-Q
Fredag 11. marts 2005
Playlister
 Nyheder
Der er nu kommet links til to playlister på sangenes forside. Der er en med MIDI-filer og en anden med MP3-filer, begge fra den grønne sangbog "Salmer og Sange". Når nu lydfilerne ligger eksternt, behøver jeg jo ikke at bekymre mig om båndbredden Smily: griner

I begge lister ligger sangene i den orden som de forefindes i bøgerne. Hvis du vil have dem afspillet i vilkårlig orden, kan du sikkert sætte din afspiller til at blande dem. I "Windows Media Player" klikker du på menuen "Afspil" og vælger "Bland". God fornøjelse!
Lydfiler flyttet til ekstern server
 Opdateringer
Alle sangenes lydfiler er flyttet til en ekstern server. Så vil de ikke sluge båndbredde fra databasesøgningerne. Jeg håber ikke at det så går ud over nogle andre Smily: smiler I brugere skal ikke bekymre jer, der er ikke sket ændringer i bruger-interfacet.
Lydfiler til sangene
 Opdateringer
Jeg har opdateret 100 sange fra den grønne sangbog, som nu har mindst én MIDI-fil tilknyttet. Der er også tilknyttet en MP3-fil til de sange hvor jeg allerede havde lavet en sådan. Nu mangler der kun 53 sange Smily: smiler

Jeg er også ved at have afspilningslisterne klar på siderne.
Bible Dictionary
 Nyheder - Teknik
Bible Dictionary kan nu læses på siderne igen. Jeg havde udskudt behandlingen af dette opslagsværk, fordi det var arkiveret med et andet DTD end de normale tekster. Da hele systemet er bygget om, inklusive konvertering og indlæsning til databasen, har jeg lavet et Omnimark script som konverterer XML-filen til en ny XML-fil med det nye DTD. Derefter kan den nye XML-fil behandles som de andre bøger, men samtidig fastholdes i sit eget stramme DTD.

Den næste opgave som jeg vil kaste mig over, er oprettelse af relationer i sangbøgerne.
BLOG
Kalender
· August
· Juli
· Juni
· Maj
· April
· Marts
De seneste 5 dage
Kategorier